Kennel Excellent´s American Bulldogs

Fodervärdar Sökes!

 

Då det ännu inte i vår moderna tid går att klona sig sjäv, hehe... och med tanke på att jag som uppfödare själv tävlar aktivt med de hundar jag har hemma och har ett heltidsjobb utöver kenneln är det utav stor vikt att kunna placera ut hundar/valpar i foderhem där alla hundar får de bästa förutsättningarna att utvecklas och därmed utvärderas med rättvisa utifrån individernas enskilda förutsättningar, behov och egenskaper.

Alla valpar som kommer ifrån vår kennel placeras som grundregel på avtal. Avtalsformer varierar mellan standardavtal för hel/halvfoder och särskilt anpassade avtal beroende på intressentens kompetens och egna önskningar.

Den typ utav köpare/fodervärd som önskas är den som lever att aktivt liv och har ett stort intresse för att utvecklas med, och engagera sig i sin hund och uppskattar att ingå i en gemenskap både som representant för rasen i sig och vår kennel. Erfarenhet utav såväl krävande raser och/eller inom träning/tävling är önskvärt men inget krav om ambitionen finns istället.

Är du intresserad utav hund ifrån oss, tveka då inte över att ta kontakt med oss och tala om vad just du har att erbjuda, eller om du önskar veta mer om vilka avtal som är möjliga för just dig. 

Vi är väldigt måna om en god relation till våra valpköpare/fodervärdar då hela vårat koncept kräver att vi är insatta i varje individs utveckling för att kunna göra nödvändiga utvärderingar utav vår avel och föra avelsarbetet vidare med framgång